Timp de preparare: 150 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 600 grame carnita de porc sau vita
- 1/2 kg cartofi
- 5 dovlecei potriviti
- 2 morcovi
- 1 telina
- 3 linguri de orez
- patrunjel
- 2 oua
- bors
- sare
- 60 g smantana
Mod de preparare:
Se taie bucatile de carne potrivite, se pun la fiert in 3 l apa cu putina sare. Se adauga morcovul, cartofii, telina si se lasa la fiert aproximativ 1h. Apoi adaugi orezul si dovleceii si mai lasi sa fiarba 15 min. La final, se adauga borsul, verdeturile si oul batut spuma. Se gusta si se potriveste de acru si sare. Se serveste cu o lingura de smantana in fiecare farfurie.
O reteta propusa de: Paul Tomosoiu (uniculk)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse