Timp de preparare: 150 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 600 grame carnita de porc sau vita
- 1/2 kg cartofi
- 5 dovlecei potriviti
- 2 morcovi
- 1 telina
- 3 linguri de orez
- patrunjel
- 2 oua
- bors
- sare
- 60 g smantana
Mod de preparare:
Se taie bucatile de carne potrivite, se pun la fiert in 3 l apa cu putina sare. Se adauga morcovul, cartofii, telina si se lasa la fiert aproximativ 1h. Apoi adaugi orezul si dovleceii si mai lasi sa fiarba 15 min. La final, se adauga borsul, verdeturile si oul batut spuma. Se gusta si se potriveste de acru si sare. Se serveste cu o lingura de smantana in fiecare farfurie.
O reteta propusa de: Paul Tomosoiu (uniculk)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei