Timp de preparare: 150 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 600 grame carnita de porc sau vita
- 1/2 kg cartofi
- 5 dovlecei potriviti
- 2 morcovi
- 1 telina
- 3 linguri de orez
- patrunjel
- 2 oua
- bors
- sare
- 60 g smantana
Mod de preparare:
Se taie bucatile de carne potrivite, se pun la fiert in 3 l apa cu putina sare. Se adauga morcovul, cartofii, telina si se lasa la fiert aproximativ 1h. Apoi adaugi orezul si dovleceii si mai lasi sa fiarba 15 min. La final, se adauga borsul, verdeturile si oul batut spuma. Se gusta si se potriveste de acru si sare. Se serveste cu o lingura de smantana in fiecare farfurie.
O reteta propusa de: Paul Tomosoiu (uniculk)
Solidaritate în pandemie: Clienții Lidl au donat produse pentru...

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili