Timp de preparare: 150 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 600 grame carnita de porc sau vita
- 1/2 kg cartofi
- 5 dovlecei potriviti
- 2 morcovi
- 1 telina
- 3 linguri de orez
- patrunjel
- 2 oua
- bors
- sare
- 60 g smantana
Mod de preparare:
Se taie bucatile de carne potrivite, se pun la fiert in 3 l apa cu putina sare. Se adauga morcovul, cartofii, telina si se lasa la fiert aproximativ 1h. Apoi adaugi orezul si dovleceii si mai lasi sa fiarba 15 min. La final, se adauga borsul, verdeturile si oul batut spuma. Se gusta si se potriveste de acru si sare. Se serveste cu o lingura de smantana in fiecare farfurie.
O reteta propusa de: Paul Tomosoiu (uniculk)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?