Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 vanata potrivita
- 3 rosii
- 5 cartofi
- 100 ml bulion
- 4 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 1 legatura patrunjel
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Am curatat cartofii, i-am taiat rondele, i-am rumenit in ulei de masline, apoi am stins cu bulionul si i-am mai lasat putin la fiert. Dupa ce s-au fiert i-am pus intr-un vas termorezistent si m-am apucat sa prajesc vanata. Am taiat-o rondele sau felii si am prajit-o in ulei de masline. Apoi am tocat ceapa si usturoiul marunt si le-am calit in uleiul ramas de la vinete, dupa care am adaugat sucul de rosii (cele 3 rosii le-am dat pe razatoare), sare si piper; am mai lasat putin la fiert pana s-a facut un sos. M-am intors la cartofi pe care i-am presarat cu frunze de patrunjel, apoi am turnat sosul peste ei. Am asezat feliile de vanata peste cartofi si am mai dat la cuptor pentru 15 minute.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!