Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 pahare faina,daca mai este nevoie se adauga mai multa pana aluatul devine elastic
- 100 g unt sau margarina
- 150 g smantana
- 1/2 pahar zahar
- zahar vanilat
- 1 galbenus
- 1/2 lingurita praf de copt
Pentru umplutura 1:
Cea mai simplă rețeta de Ciocolată vegană și fără gluten

- 6 caise mari sau piersici mari bine copate
- 4 linguri zahar
Pentru umplutura 2:
- 200 g branza
- 100 g smanatna
- 1 ou
- 1/2 pahar zahar
- zahar vanilat
- esenta de rom
*1 pahar=200 ml
5 Cosmetice cu ingrediente ecologice pe care merită să le încerci

Mod de preparare:
Amestecam faina cu untul dat prin razatoare, galbenusul, smanatana, zaharul, praful de copt si zaharul vanilat. Rezulta un alaut care se imparte in doua bucati. Se invelesc in folie alimentara si se lasa 30 de minute in frigider. Intindem apoi prima bucata in foaie, o asezam intr-o tava captusita cu hartie de copt, o gaurim din loc in loc cu fruculita. Caisele sau piersicile se introduc la bleder impreuna cu zaharul, se mixeaza, dupa care se intind peste foaie in strat uniform. Pentru cea de-a doua umplutura, mixam toate ingredientele si le asezam apoi peste stratul cu caise in strat uniform. Intindem apoi cea de-a doua foaie, ungem cu galbensul de ou si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 30 de minute.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?