Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 70 g unt
- 4 linguri smantana
- 2 linguri faina
- 3 linguri de parmezan ras
- 200 ml ulei
- sare
Mod de preparare:
Albusurile se separa de galbenusuri, dupa care se bat cu un praf de sare, pana cand devin o spuma consistenta. Untul se freaca spum cu un praf de sare, se adauga pe rand galbenusurile, smantana, faina si parmezanul si se amesteca bine. Se incorporeaz albusurile in compozitie si se amesteca usor. Din aceasta compozitie se formeaza gogosele care se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servetel absorbant, se presara parmezanul si se consuma calde.
Sursa foto: Tom Anderson
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie