Gogosele cu parmezan

12:08, 30 August 2011 publicat în Retete culinare

O reteta rapida si foarte savuroasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Un nou inceput alaturi de Sabon - Ritualul unui an mai bun
Un nou inceput alaturi de...
  • 4 oua
  • 70 g unt
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri de parmezan ras
  • 200 ml ulei
  • sare

Mod de preparare:

Albusurile se separa de galbenusuri, dupa care se bat cu un praf de sare, pana cand devin o spuma consistenta. Untul se freaca spum cu un praf de sare, se adauga pe rand galbenusurile, smantana, faina si parmezanul si se amesteca bine. Se incorporeaz albusurile in compozitie si se amesteca usor. Din aceasta compozitie se formeaza gogosele care se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servetel absorbant, se presara parmezanul si se consuma calde.

Citeste si:
Coacăzul negru: un tonic general cu efecte miraculoase
Coacăzul negru: un tonic...

Sursa foto: Tom Anderson


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri