O reteta rapida si foarte savuroasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii
Beneficiile uleiului de...
  • 4 oua
  • 70 g unt
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri de parmezan ras
  • 200 ml ulei
  • sare

Mod de preparare:

Albusurile se separa de galbenusuri, dupa care se bat cu un praf de sare, pana cand devin o spuma consistenta. Untul se freaca spum cu un praf de sare, se adauga pe rand galbenusurile, smantana, faina si parmezanul si se amesteca bine. Se incorporeaz albusurile in compozitie si se amesteca usor. Din aceasta compozitie se formeaza gogosele care se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servetel absorbant, se presara parmezanul si se consuma calde.

Citeste si:
Farmec relansează Apele Micelare Gerovital cu ambalaje moderne, în...
Farmec relansează Apele...

Sursa foto: Tom Anderson


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri