Ingrediente:
- telemea – 200 g
- cartofi -. 4 buc mari
- oua- 1
- faina- 3 linguri
- chimen- jumatate de lingurita
- ulei pentru prajit – o ceasca
- boia- jumatata de lingurita
- sare si piper dupa gust.
Portii: 6
Merită să le încerci: 6 preparate delicioase specifice bucătăriei...

In loc de traditionalele crochete de cascaval am vrut sa inlocuiesc cascavalul cu telemeaua, stiind ca aceasta le va da un gust mai sarat. Sunt usor de preparat si se merg foarte bine la o gama mai larga de aperitive.
Mod de preparare:
8 preparate culinare franțuzești pe care trebuie să le încerci

1.Pentru inceput, punem cartofii spalati la fiert. Timpul aproxitiv de fierbere este de 20 min. Ii verificam daca sunt gata si ii curatam cat sunt inca calzi. II dam prin razatoarea cu ochiurile mici si cu ei am terminat.
2.Telemeaua ii urmeaza acelasi drum dat prin razatoare. Intr-un vas destul de incapator punem atat cartofii cat telemeaua. Adaugam restul ingredientelor si le amestecam bine pana devine o compozitie omogenizata. Din ea facem cu mainele udate in apa mingi destul de mici, ca sa nu necesite mult din pentru prajitul lor.
crochete telemea Crochete de telemea
crochete telemea1 Crochete de telemea
3. Intr-o tigaie cu uleiul incins le asezam, si lasam focul sa fie potrivit. Le rumenim pe toate partile si le scoatem pe un servetel (pentru a absorbi uleiul in exces).
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul culinare.tv
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?