Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g pepene galben
- 150 g piept de pui
- 1/2 ceapa
- 150 g iaurt
- 1/2 portocala
- 1 lingura zeama de lamaie
- cateva frunze de salata verde
- nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se presara cu scortisoara si piper si se lasa la rece 15-20 minute. Apoi, se frige pe ambele parti, pe un grill sau gratar. Dupa ce s-a rumenit bine, pieptul de pui se taie fasii. Frunzele de salata se spala, se zvanta bine de apa si se rup in bucati mici. Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie in cubulete. La fel si portocala. Ceapa se curata si se toaca fin. Intr-un bol, se amesteca fructele, carnea de pui, ceapa, iaurtul, zeama de lamaie si un praf de sare. Dupa preferinta, se poate adauga o lingura de miere sau zahar brun.
Sursa foto : Kake Pugh
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie