Dificultate: redusa
Ingrediente:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor

- 400 g pepene galben
- 150 g piept de pui
- 1/2 ceapa
- 150 g iaurt
- 1/2 portocala
- 1 lingura zeama de lamaie
- cateva frunze de salata verde
- nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se presara cu scortisoara si piper si se lasa la rece 15-20 minute. Apoi, se frige pe ambele parti, pe un grill sau gratar. Dupa ce s-a rumenit bine, pieptul de pui se taie fasii. Frunzele de salata se spala, se zvanta bine de apa si se rup in bucati mici. Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie in cubulete. La fel si portocala. Ceapa se curata si se toaca fin. Intr-un bol, se amesteca fructele, carnea de pui, ceapa, iaurtul, zeama de lamaie si un praf de sare. Dupa preferinta, se poate adauga o lingura de miere sau zahar brun.
Festive Roses - un look premium de primăvară by SABON

Sursa foto : Kake Pugh
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei