Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 450 g fasole verde
- 225 cartofi
- 300 g sunca
- 1 1/2 l apa
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2-3 linguri de smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fasolea se spala, se curata si se taie bucati mici. Cartofii si morcovii se curata si se taie in cubulete, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Intr-o oala, se caleste usor sunca taiata cubulete, cateva minute. Se pune pe un servetel, pentru a absorbi grasime. In ulei incins, se adauga morcovii si ceapa si se calesc cam 3 minute. Se adauga usturoiul, iar apoi fasolea. Se toarna apa rece peste legume, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba. Se adauga jumatate din cantitatea de bacon si se lasa in continuare sa fiarba. Se adauga cartofii si se fierbe la foc, pentru inca 20 de minute. Se adauga sare si piper. Se serveste cu smantana si bucati de sunca deasupra.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.