Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 450 g fasole verde
- 225 cartofi
- 300 g sunca
- 1 1/2 l apa
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2-3 linguri de smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fasolea se spala, se curata si se taie bucati mici. Cartofii si morcovii se curata si se taie in cubulete, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Intr-o oala, se caleste usor sunca taiata cubulete, cateva minute. Se pune pe un servetel, pentru a absorbi grasime. In ulei incins, se adauga morcovii si ceapa si se calesc cam 3 minute. Se adauga usturoiul, iar apoi fasolea. Se toarna apa rece peste legume, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba. Se adauga jumatate din cantitatea de bacon si se lasa in continuare sa fiarba. Se adauga cartofii si se fierbe la foc, pentru inca 20 de minute. Se adauga sare si piper. Se serveste cu smantana si bucati de sunca deasupra.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie