Aceasta supa de fasole verde este foarte sanatoasa si nutritiva!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 450 g fasole verde
  • 225 cartofi
  • 300 g sunca
  • 1 1/2 l apa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fasolea se spala, se curata si se taie bucati mici. Cartofii si morcovii se curata si se taie in cubulete, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Intr-o oala, se caleste usor sunca taiata cubulete, cateva minute. Se pune pe un servetel, pentru a absorbi grasime. In ulei incins, se adauga morcovii si ceapa si se calesc cam 3 minute. Se adauga usturoiul, iar apoi fasolea. Se toarna apa rece peste legume, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba. Se adauga jumatate din cantitatea de bacon si se lasa in continuare sa fiarba. Se adauga cartofii si se fierbe la foc, pentru inca 20 de minute. Se adauga sare si piper. Se serveste cu smantana si bucati de sunca deasupra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri