Panacota cu cafea si ciocolata

12:08, 20 August 2011 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa de panacota cu cafea si ciocolata

Ingrediente:

  • 100 ml lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 ml cafea preparata,
  • 150 g ciocolata
  • 10 g gelatina
  • esenta de rom

Preparare:

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...

Intr-un vas, se amesteca laptele, cafea si frisca lichida. Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea un clocot. Se adauga ciocolata maruntita si se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga esenta de rom si gelatina, inmuiata inainte in 50 ml apa si dizolvata pe baie de aburi. Amestecul se strecoara si se pune in cupe. Se serveste dupa ce a stat cel putin 2 ore la frigider.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com

Citeste si:
Grupul Lavazza anunță planul de a avea o amprentă de carbon neutră...
Grupul Lavazza anunță planul...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri