Avem nevoie de:
- 400g faina
- 500ml lapte
- 4 oua
- 100ml ulei
- sare
- esenta de rom
- 2 linguri de zahar
- dulceata de capsuni
- 200g branza de vaci
Mod de preparare:
Se prepara o compozitie de consistenta unei smantani subtiri din faina, lapte, oua, ulei, zahar, esenta de rom si sare. Se unge o tigaie cu o lingurita de ulei si se pune pe foc pana se incinge bine uleiul. Se toarna in tigaie compozitie cu polonicul. Se prajesc pe ambele parti. Pe fiecare clatita se pune un strat subtire de dulceata apoi, pe jumatate de clatita se pune branza de vaci. Jumatatea fara branza se trece peste partea cu branza, se apasa putin cu degetele, apoi se mai pliaza odata. Se pudreaza cu zahar.
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.