Avem nevoie de:
- 400g faina
- 500ml lapte
- 4 oua
- 100ml ulei
- sare
- esenta de rom
- 2 linguri de zahar
- dulceata de capsuni
- 200g branza de vaci
Mod de preparare:
Se prepara o compozitie de consistenta unei smantani subtiri din faina, lapte, oua, ulei, zahar, esenta de rom si sare. Se unge o tigaie cu o lingurita de ulei si se pune pe foc pana se incinge bine uleiul. Se toarna in tigaie compozitie cu polonicul. Se prajesc pe ambele parti. Pe fiecare clatita se pune un strat subtire de dulceata apoi, pe jumatate de clatita se pune branza de vaci. Jumatatea fara branza se trece peste partea cu branza, se apasa putin cu degetele, apoi se mai pliaza odata. Se pudreaza cu zahar.
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie