O reteta delicioasa de panacota cu cafea si ciocolata

Ingrediente:

  • 100 ml lapte
  • 100 ml frisca lichida Panacota cu cafea si ciocolata
  • 100 ml cafea preparata,
  • 150 g ciocolata
  • 10 g gelatina
  • esenta de rom

Preparare:

Intr-un vas, se amesteca laptele, cafea si frisca lichida. Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea un clocot. Se adauga ciocolata maruntita si se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga esenta de rom si gelatina, inmuiata inainte in 50 ml apa si dizolvata pe baie de aburi. Amestecul se strecoara si se pune in cupe. Se serveste dupa ce a stat cel putin 2 ore la frigider.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Panacota cu cafea si ciocolata.