Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 2 oua
- 3 linguri faina
- 5 linguri pesmet
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala, se condimenteaza si se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sarea. Se trec apoi faina, ouale batute si pesmet. Se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe servetele de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei si se presara patrunjel taiat marunt.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară