Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 2 oua
- 3 linguri faina
- 5 linguri pesmet
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala, se condimenteaza si se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sarea. Se trec apoi faina, ouale batute si pesmet. Se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe servetele de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei si se presara patrunjel taiat marunt.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân