Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 2 oua
- 3 linguri faina
- 5 linguri pesmet
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala, se condimenteaza si se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sarea. Se trec apoi faina, ouale batute si pesmet. Se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe servetele de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei si se presara patrunjel taiat marunt.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.