Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 750 g prune
- 300 g zahar
- 250 g unt
- 1 praf sare
- 4 oua
- 1/2 plic praf de copt
- 100 g zeamil
- 250 g faina
- 2 linguri pesmet
- 30 g migdale
- 1 plic zahar vanilat
- 3 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Spalati prunele, le taiati pe jumatate si indepartati samburii. Presarati peste ele 2-3 linguri de zahar. Frecati untul spuma, adaugati un praf de sare si treptat restul de zahar. Amestecati pana se topeste zaharul, dupa care adaugati faina amestecata cu praful de copt si zeamilul iar, la sfarsit,
albusurile batute bine. Ungeti o tava cu unt, presarati pesmetul si intindeti jumatate din aluat. Dati la cuptorul incins 10 minute, dupa care scoateti din cuptor. Intindeti pe toata suprafata prunele, acoperiti cu restul de aluat si presarati cu migdalele taiate. Dati la cuptor inca 40 de minute, dupa care presarati zaharul vanilat si cel pudra.
Sursa foto : tiny banquet committee
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară