Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 500 g morcovi
- 500 g telina
- 300 g mere
- 250 g maioneza
- 2 lamai
- 2 ardei grasi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se curata de pielite, dupa care se fierbe in apa cu un praf de sare. Intre timpe se curata legumele si se taie cuburi mici. Dupa ce a fiert, pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca cu legumele. Se adauga maioneza, zeama de la o lamaie si condimentele, se amesteca, apoi se aseaza salata boluri .
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei