Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 500 g morcovi
- 500 g telina
- 300 g mere
- 250 g maioneza
- 2 lamai
- 2 ardei grasi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se curata de pielite, dupa care se fierbe in apa cu un praf de sare. Intre timpe se curata legumele si se taie cuburi mici. Dupa ce a fiert, pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca cu legumele. Se adauga maioneza, zeama de la o lamaie si condimentele, se amesteca, apoi se aseaza salata boluri .
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!