Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 500 g morcovi
- 500 g telina
- 300 g mere
- 250 g maioneza
- 2 lamai
- 2 ardei grasi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se curata de pielite, dupa care se fierbe in apa cu un praf de sare. Intre timpe se curata legumele si se taie cuburi mici. Dupa ce a fiert, pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca cu legumele. Se adauga maioneza, zeama de la o lamaie si condimentele, se amesteca, apoi se aseaza salata boluri .
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară