Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 crap file
- 1 lingura unt
- 50 gr pasta de tomate
- 200 gr morcovi
- 1 ceapa mare
- 3-4 rosii
- 3 ardei grasi
- 20 masline
- 5 catei usturoi
- 200 g ciuperci
- sare
- piper
- foi dafin
- cimbru
- frunze telina
- 1 legatura patrunjel
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Fileul de crap se portioneaza in bucati potrivite, se condimenteaza, se unge cu jumatate din cantiatea de unt si se da la cuptor timp de 5 minute. Legumele se curata si se spala. Morcovul, rosiile si ardeiul se taie cubulete, iar ceapa felii subtiri. Intr-o cratita, in unt, se calesc morcovul, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul si ciupercile. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară