Zacusca de crap cu legume

12:08, 18 August 2011 publicat în Retete culinare

O mancare sanatoasa si satioasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
În Grădina Raiului: 20 Cele mai frumoase peisaje și câmpuri cu...
În Grădina Raiului: 20 Cele...
  • 1 crap file
  • 1 lingura unt
  • 50 gr pasta de tomate
  • 200 gr morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 20 masline
  • 5 catei usturoi
  • 200 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • cimbru
  • frunze telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare:

Fileul de crap se portioneaza in bucati potrivite, se condimenteaza, se unge cu jumatate din cantiatea de unt si se da la cuptor timp de 5 minute. Legumele se curata si se spala. Morcovul, rosiile si ardeiul se taie cubulete, iar ceapa felii subtiri. Intr-o cratita, in unt, se calesc morcovul, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul si ciupercile. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.

Citeste si:
5 Antibiotice NATURALE din bucătăria ta
5 Antibiotice NATURALE din...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri