Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 crap file
- 1 lingura unt
- 50 gr pasta de tomate
- 200 gr morcovi
- 1 ceapa mare
- 3-4 rosii
- 3 ardei grasi
- 20 masline
- 5 catei usturoi
- 200 g ciuperci
- sare
- piper
- foi dafin
- cimbru
- frunze telina
- 1 legatura patrunjel
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Fileul de crap se portioneaza in bucati potrivite, se condimenteaza, se unge cu jumatate din cantiatea de unt si se da la cuptor timp de 5 minute. Legumele se curata si se spala. Morcovul, rosiile si ardeiul se taie cubulete, iar ceapa felii subtiri. Intr-o cratita, in unt, se calesc morcovul, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul si ciupercile. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri