Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 crap file
- 1 lingura unt
- 50 gr pasta de tomate
- 200 gr morcovi
- 1 ceapa mare
- 3-4 rosii
- 3 ardei grasi
- 20 masline
- 5 catei usturoi
- 200 g ciuperci
- sare
- piper
- foi dafin
- cimbru
- frunze telina
- 1 legatura patrunjel
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Fileul de crap se portioneaza in bucati potrivite, se condimenteaza, se unge cu jumatate din cantiatea de unt si se da la cuptor timp de 5 minute. Legumele se curata si se spala. Morcovul, rosiile si ardeiul se taie cubulete, iar ceapa felii subtiri. Intr-o cratita, in unt, se calesc morcovul, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul si ciupercile. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.