Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 crap file
- 1 lingura unt
- 50 gr pasta de tomate
- 200 gr morcovi
- 1 ceapa mare
- 3-4 rosii
- 3 ardei grasi
- 20 masline
- 5 catei usturoi
- 200 g ciuperci
- sare
- piper
- foi dafin
- cimbru
- frunze telina
- 1 legatura patrunjel
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Fileul de crap se portioneaza in bucati potrivite, se condimenteaza, se unge cu jumatate din cantiatea de unt si se da la cuptor timp de 5 minute. Legumele se curata si se spala. Morcovul, rosiile si ardeiul se taie cubulete, iar ceapa felii subtiri. Intr-o cratita, in unt, se calesc morcovul, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul si ciupercile. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!