Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 550 g faina integrala
- 20 g drojdie
- 1 lingura busuioc proaspat
- 1 lingura rozmarin
- 2 lingurite frunzulite de cimbru,
- 3 linguri ulei de masline
- 2 lingurite sare
Mod de preparare:
Pisati usor drojdia si o inmuiati in 100 ml de apa. Amestecati faina cu sarea. Faceti in faina o gropita in care puneti zaharul, drojdia si uleiul si incepeti sa framantati aluatul. Daca mai este nevoie, mai adaugati apa. Se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca la loc clad, cam 30 de minute. Framantati din nou aluatul, iar cand devine neted, adaugati busuiocul si rozmarinul tocate fin si continuati sa framantati, pana ce se desprinde de pe margini. Acoperiti cu un prosop si lasati sa se dospeasca aproximativ 2 ore. Se mai framanta 2 minute, dupa care formati o paine rotunda. Presarati frunzulitele de cimbru si dati la cuptorul incins, sa se coace circa 30 de minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară