Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pune tusea la colț cu Imunotus

- 550 g faina integrala
- 20 g drojdie
- 1 lingura busuioc proaspat
- 1 lingura rozmarin
- 2 lingurite frunzulite de cimbru,
- 3 linguri ulei de masline
- 2 lingurite sare
Mod de preparare:
Pisati usor drojdia si o inmuiati in 100 ml de apa. Amestecati faina cu sarea. Faceti in faina o gropita in care puneti zaharul, drojdia si uleiul si incepeti sa framantati aluatul. Daca mai este nevoie, mai adaugati apa. Se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca la loc clad, cam 30 de minute. Framantati din nou aluatul, iar cand devine neted, adaugati busuiocul si rozmarinul tocate fin si continuati sa framantati, pana ce se desprinde de pe margini. Acoperiti cu un prosop si lasati sa se dospeasca aproximativ 2 ore. Se mai framanta 2 minute, dupa care formati o paine rotunda. Presarati frunzulitele de cimbru si dati la cuptorul incins, sa se coace circa 30 de minute.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră