Dficultate: redusa
Ingrediente:
- 3 albusuri
- 450 g zahar
- 1 lingura de zeama de lamaie
- 500 g caise
- frisca
Mod de preparare:
Caisele se spala, se scot samburii, se taie cubulete, dupa care se presara cu jumatate din cantitatea de zahar. Albusurile se bat spuma, adaugand treptat restul de zahar si zeama de lamaie. Se bate bine, pana se omogenizeaza. Se adauga fructele impreuna cu siropul pe care si l-au lasat. Se bate in continuare amestecul pana se formeaza o spuma mai tare. Se toarna spuma obtinuta in cupe si se dau la frigider. Se orneaza cu felii de caise si frisca.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară