Dficultate: redusa
Ingrediente:
- 3 albusuri
- 450 g zahar
- 1 lingura de zeama de lamaie
- 500 g caise
- frisca
Mod de preparare:
Caisele se spala, se scot samburii, se taie cubulete, dupa care se presara cu jumatate din cantitatea de zahar. Albusurile se bat spuma, adaugand treptat restul de zahar si zeama de lamaie. Se bate bine, pana se omogenizeaza. Se adauga fructele impreuna cu siropul pe care si l-au lasat. Se bate in continuare amestecul pana se formeaza o spuma mai tare. Se toarna spuma obtinuta in cupe si se dau la frigider. Se orneaza cu felii de caise si frisca.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?