Un desert extrem de aromat si cu multe vitamine!

Dficultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...
  • 3 albusuri
  • 450 g zahar
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • 500 g caise
  • frisca

Mod de preparare:

Caisele se spala, se scot samburii, se taie cubulete, dupa care se presara cu jumatate din cantitatea de zahar. Albusurile se bat spuma, adaugand treptat restul de zahar si zeama de lamaie. Se bate bine, pana se omogenizeaza. Se adauga fructele impreuna cu siropul pe care si l-au lasat. Se bate in continuare amestecul pana se formeaza o spuma mai tare. Se toarna spuma obtinuta in cupe si se dau la frigider. Se orneaza cu felii de caise si frisca.

Citeste si:
Karaoke și o cină internațională, printre activitățile de realizat...
Karaoke și o cină...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri