Spuma de caise

12:08, 17 August 2011 publicat în Retete culinare

Un desert extrem de aromat si cu multe vitamine!

Dficultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...
Zeci de surprize de...
  • 3 albusuri
  • 450 g zahar
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • 500 g caise
  • frisca

Mod de preparare:

Caisele se spala, se scot samburii, se taie cubulete, dupa care se presara cu jumatate din cantitatea de zahar. Albusurile se bat spuma, adaugand treptat restul de zahar si zeama de lamaie. Se bate bine, pana se omogenizeaza. Se adauga fructele impreuna cu siropul pe care si l-au lasat. Se bate in continuare amestecul pana se formeaza o spuma mai tare. Se toarna spuma obtinuta in cupe si se dau la frigider. Se orneaza cu felii de caise si frisca.

Citeste si:
Cea mai simplă rețeta de Ciocolată vegană și fără gluten
Cea mai simplă rețeta de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri