Dficultate: redusa
Ingrediente:
- 3 albusuri
- 450 g zahar
- 1 lingura de zeama de lamaie
- 500 g caise
- frisca
Mod de preparare:
Caisele se spala, se scot samburii, se taie cubulete, dupa care se presara cu jumatate din cantitatea de zahar. Albusurile se bat spuma, adaugand treptat restul de zahar si zeama de lamaie. Se bate bine, pana se omogenizeaza. Se adauga fructele impreuna cu siropul pe care si l-au lasat. Se bate in continuare amestecul pana se formeaza o spuma mai tare. Se toarna spuma obtinuta in cupe si se dau la frigider. Se orneaza cu felii de caise si frisca.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana