Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pune tusea la colț cu Imunotus

- 1 kg de ciuperci
- 1 lingura de faina
- 200 ml smantana
- 150 g cascaval ras
- 1 legatura marar
- 3 linguri ulei
- 1 praz
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja si se toaca cat mai marunt. Se pot da prin masina de tocat. Prazul se spala, se toaca marunt si se pune la calit. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga ciupercile. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-au fiert, se toarna amestecul in vasul unui blender si se paseaza bine. Faina se amesteca cu smantana si se lasa 2-3 minute pe foc. Ciupercile pasate se amesteca cu smantana, sare, piper, usturoi pisat si se mai lasa sa dea cateva clocote. La final se adauga cascavalul ras si mararul tocat marunt.
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?