Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci
- 1 lingura de faina
- 200 ml smantana
- 150 g cascaval ras
- 1 legatura marar
- 3 linguri ulei
- 1 praz
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja si se toaca cat mai marunt. Se pot da prin masina de tocat. Prazul se spala, se toaca marunt si se pune la calit. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga ciupercile. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-au fiert, se toarna amestecul in vasul unui blender si se paseaza bine. Faina se amesteca cu smantana si se lasa 2-3 minute pe foc. Ciupercile pasate se amesteca cu smantana, sare, piper, usturoi pisat si se mai lasa sa dea cateva clocote. La final se adauga cascavalul ras si mararul tocat marunt.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei