Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci
- 1 lingura de faina
- 200 ml smantana
- 150 g cascaval ras
- 1 legatura marar
- 3 linguri ulei
- 1 praz
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja si se toaca cat mai marunt. Se pot da prin masina de tocat. Prazul se spala, se toaca marunt si se pune la calit. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga ciupercile. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-au fiert, se toarna amestecul in vasul unui blender si se paseaza bine. Faina se amesteca cu smantana si se lasa 2-3 minute pe foc. Ciupercile pasate se amesteca cu smantana, sare, piper, usturoi pisat si se mai lasa sa dea cateva clocote. La final se adauga cascavalul ras si mararul tocat marunt.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana