Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci
- 1 lingura de faina
- 200 ml smantana
- 150 g cascaval ras
- 1 legatura marar
- 3 linguri ulei
- 1 praz
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja si se toaca cat mai marunt. Se pot da prin masina de tocat. Prazul se spala, se toaca marunt si se pune la calit. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga ciupercile. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-au fiert, se toarna amestecul in vasul unui blender si se paseaza bine. Faina se amesteca cu smantana si se lasa 2-3 minute pe foc. Ciupercile pasate se amesteca cu smantana, sare, piper, usturoi pisat si se mai lasa sa dea cateva clocote. La final se adauga cascavalul ras si mararul tocat marunt.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară