Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

Aluat:
- 200 g faina
- 250 ml lapte
- 2 oua
- 1 lingurita ulei
- sare
Umplutura:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit

- 4 dovlecei
- 2 linguri seminte de floarea-soarelui
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa
- 1 leg ceapa verde
- sare
- piper
Pentru ornat:
- 150 ml smantana
- 200 g cascaval
- 2 oua
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul. Se bat cu un tel ingredientele: faina, laptele,ouale, ulei si un praf de sare. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, iar apoi se lasa la rece pentru 20 de minute. Se prajesc clatitele si se lasa deoparte. Se pregateste umplutura. Se spala dovleceii si se taie cubulete mici. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste ceapa in ulei, dupa care se adauga dovleceii. Se lasa vasul pe foc pana cand scade lichidul lasat de dovlecei. Se adauga semintele de floarea-soarelui, mararul tocat marunt, se asezoneaza cu sare si piper. Se lasa sa se raceasca amestecul, dupa care se umplu clatitele si se ruleaza. Se pregateste un sos in smantana, ou si cascaval ras.Se pun clatitele intr-o tava unsa cu ulei, iar deasupra se toarna amestescul de smantama . Se da tava la cuptor pana ce clatitele se rumesesc.
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?