Ingrediente:
- 200 g ciocolata amaruie
- 2 linguri lichior de cafea
- 3 oua foarte proaspete,
- 3 linguri cafea preparata
- 3 linguri zahar pudra
- 1 lingura unt.
Preparare:
Se mixeaza galbenusurile, untul si 1 lingura cu zahar, pana se obtine o crema omogena. Se bat albusurile spuma cu zaharul ramas, adaugat treptat, pana se obtine o bezea lucioasa.
Intr-un vas, se pun lichiorul de cafea, cafeaua si ciocolata rupta in bucati. Se pune vasul pe baie de aburi si se amesteca pana cand se topeste ciocolata. Se da vasul deoparte si se incorporeaza crema cu galbenusuri, apoi bezeaua, amestecand usor. Compozitia obtinuta se toarna in cupe si se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de a fi servita. Se poate decora cu frunze de menta si ciocolata rasa.
Un vis dulce!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară