Dficultate: redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 500 g caise
- 1 lingura de mac
- 200 g orez
- coriandru
- cateva boabe de piper
- frunze de cimbru
- 1 lingurita de miere
- 1 lingurita otet de mere
- 200 ml vin alb
- 2 linguri ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si putin piper. Dupa ce a fiert, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Se fierbe orezul in apa in care a fiert carnea. Se amesteca intr-un mojar macul, coriandrul, frunzele de cimbru, boabele de piper. Pieptul de pui se unge cu miere si se presara cu amestecul de condimente. Carnea astfel preparata se pune intr-o tava unsa cu unt, se adauga vinul si se da la cuptor. Caisele se spala, se scot samburii, se taie jumatati, se stropesc cu otet de mere si cu condimente si se adauga in tava. Se la cuptor pana se rumeste carne. Se serveste cu orez alaturi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară