Dficultate: redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 500 g caise
- 1 lingura de mac
- 200 g orez
- coriandru
- cateva boabe de piper
- frunze de cimbru
- 1 lingurita de miere
- 1 lingurita otet de mere
- 200 ml vin alb
- 2 linguri ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si putin piper. Dupa ce a fiert, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Se fierbe orezul in apa in care a fiert carnea. Se amesteca intr-un mojar macul, coriandrul, frunzele de cimbru, boabele de piper. Pieptul de pui se unge cu miere si se presara cu amestecul de condimente. Carnea astfel preparata se pune intr-o tava unsa cu unt, se adauga vinul si se da la cuptor. Caisele se spala, se scot samburii, se taie jumatati, se stropesc cu otet de mere si cu condimente si se adauga in tava. Se la cuptor pana se rumeste carne. Se serveste cu orez alaturi.
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023