Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 dovlecei
- 4 piepti de pui
- 2 felii de sunca
- 150 g cascaval
- 1 legatura de marar
- ulei de masline
- 2 lamai
- piper
- sare.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu un praf de sare. Cand acesta s-a fiert, se scurge si se taie fasii subtiri. Sunca de pui se taie cubulete. Dovleceii se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper, suc de lamaie si ulei. O jumatate din cantitatea de cascaval se taie cubulete, iar cealalta se rade. Se amesteca dovleceii dovleceii cu mararul tocat marunt, fasiile de pui si de sunca, cuburile de cascaval. Deasupra, se pune cascavalul ras.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!