Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 dovlecei
- 4 piepti de pui
- 2 felii de sunca
- 150 g cascaval
- 1 legatura de marar
- ulei de masline
- 2 lamai
- piper
- sare.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu un praf de sare. Cand acesta s-a fiert, se scurge si se taie fasii subtiri. Sunca de pui se taie cubulete. Dovleceii se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper, suc de lamaie si ulei. O jumatate din cantitatea de cascaval se taie cubulete, iar cealalta se rade. Se amesteca dovleceii dovleceii cu mararul tocat marunt, fasiile de pui si de sunca, cuburile de cascaval. Deasupra, se pune cascavalul ras.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă