Avem nevoie de:
- 1 foaie foietaj
- ciuperci
- cascaval
- ardei rosu
- cirnat uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Top 10 accesorii pe care trebuie să le ai în bucătărie

Foaie de foietaj o taiem cu forma de rondele,dupa care asezam on top cirnatul,ciupercile,ardeiul. Deasupra razalim cascaval ,saram putin,piperam si bagam la cuptor circa 25 minute. Sunt foarte bune usoare si gustoase.
Mai multe retete simple puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Alimentele fermentate și beneficiile lor pentru organism

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?