Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 4 linguri pesmet
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii se spala si se taie rondele. Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc pe ambele parti, in ulei incins. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, ulei si apa. Pesmetul se rumeneste intr-o tigaie, fara ulei. Se toarna peste el sosul de usturoi si se amesteca. Acest amesteca se toarna peste feliile de dovlecel prajite. Se serveste cald.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare