Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 4 linguri pesmet
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii se spala si se taie rondele. Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc pe ambele parti, in ulei incins. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, ulei si apa. Pesmetul se rumeneste intr-o tigaie, fara ulei. Se toarna peste el sosul de usturoi si se amesteca. Acest amesteca se toarna peste feliile de dovlecel prajite. Se serveste cald.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară