Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 4 linguri pesmet
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii se spala si se taie rondele. Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc pe ambele parti, in ulei incins. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, ulei si apa. Pesmetul se rumeneste intr-o tigaie, fara ulei. Se toarna peste el sosul de usturoi si se amesteca. Acest amesteca se toarna peste feliile de dovlecel prajite. Se serveste cald.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.