Reteta Annei Olson de tiramisu la pahar. Excelenta! Incercati si nu veti regreta!
Ingrediente:
- 1 l lapte
- 2 lingurite ness
- 4 linguri amidon
- 3 galbenusuri,
- 4-5 linguri zahar
- 100 g ciocolata
- 3-4 linguri mascarpone.
Preparare:
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul. Se desface amidonul in putin lapte. Se topeste ciocolata la baie de aburi. Intr-un vas pe foc, se pune laptele si se incalzeste usor, se da vasul deoparte, se adauga ness-ul, apoi galbenusurile si amidonul. Se amesteca bine, se strecoara compozitia si se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Crema obtinuta se imparte in doua parti egale. In prima parte se incorporeaza branza mascarpone, iar in a doua, ciocolata topita. Se aseaza in pahare straturi de crema tiramisu si se pudreaza deasupra cu cacao. Se lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servita.
Sa aveti pofta!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară