Reteta Annei Olson de tiramisu la pahar. Excelenta! Incercati si nu veti regreta!
Ingrediente:
Rețete de Sărbătoare cu o notă italiană: Espresso Tiramisu și...

- 1 l lapte
- 2 lingurite ness
- 4 linguri amidon
- 3 galbenusuri,
- 4-5 linguri zahar
- 100 g ciocolata
- 3-4 linguri mascarpone.
Preparare:
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul. Se desface amidonul in putin lapte. Se topeste ciocolata la baie de aburi. Intr-un vas pe foc, se pune laptele si se incalzeste usor, se da vasul deoparte, se adauga ness-ul, apoi galbenusurile si amidonul. Se amesteca bine, se strecoara compozitia si se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Crema obtinuta se imparte in doua parti egale. In prima parte se incorporeaza branza mascarpone, iar in a doua, ciocolata topita. Se aseaza in pahare straturi de crema tiramisu si se pudreaza deasupra cu cacao. Se lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servita.
Sa aveti pofta!
Top 6 băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?