Iata o supa de mazare simplu de pregatit si foarte sanatoasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g mazare
  • 1 ceapa
  • 1 lingura hrean ras
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Mazarea se spala, se alege de impuritati si se fierbe in apa cu un praf de sare. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga usturoiul pisat, apoi faina. Dupa 2 minute se toarna putina apa in care a fiert mazarea. Cand incepe sa fiarba, se toarna in oala cu mazare, se adauga hreanul si se mai lasa la fiert cam 10-15 minute. Se presara marar tocat deasupra si se serveste.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de mazare.