Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g mazare
- 1 ceapa
- 1 lingura hrean ras
- 2 linguri ulei
- 1 lingura faina
- 3 catei de usturoi
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mazarea se spala, se alege de impuritati si se fierbe in apa cu un praf de sare. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga usturoiul pisat, apoi faina. Dupa 2 minute se toarna putina apa in care a fiert mazarea. Cand incepe sa fiarba, se toarna in oala cu mazare, se adauga hreanul si se mai lasa la fiert cam 10-15 minute. Se presara marar tocat deasupra si se serveste.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse