Clafoutis cu caise, o prajitura fina si extrem de delicioasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 8-9 caise
  • 100 g faina
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 100 g nuci
  • 4 oua
  • 50 g zahar pudra
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Se unge cu unt tava in care veti prgati tarta. Caisele se taie, se scot samburii, se taie jumatati si se aseaza in tava cu fata in jos. Separat, se bat ouale cu un praf de sare si zahar. Treptat, se adauga laptele, frisca si faina amestecata cu praf de copt. Se adauga nucile tocate, dupa care se toarna compozitia peste fructe. Se da la cuptor pentru 40 de minute pana se rumeneste. Cand este gata, o lasati sa se raceasca si pudrai cu zahar.

Sursa foto : podchef


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Clafoutis cu caise.