Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 bucati de macrou
- 500 g rosii
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 morcovi
- 50 ml ulei
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Peste se curata, se indeparteaza capurile si cozile, se spala si se scurg de apa. Ceapa si morcovii se curata, se spala; ceapa se toaca marunt, iar morcovii rondele, dupa care se calesc in ulei. Se pun pestii in vas, se potrivesc de sare si piper, se adauga usturoiul pisat si se da la cuptor pana se rumesc.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă