Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 bucati de macrou
- 500 g rosii
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 morcovi
- 50 ml ulei
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Peste se curata, se indeparteaza capurile si cozile, se spala si se scurg de apa. Ceapa si morcovii se curata, se spala; ceapa se toaca marunt, iar morcovii rondele, dupa care se calesc in ulei. Se pun pestii in vas, se potrivesc de sare si piper, se adauga usturoiul pisat si se da la cuptor pana se rumesc.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară