Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg dovlecei
- 300 gr cartofi
- 1 ceapa verde fara frunze
- 20-25 frunze busuioc
- sare
- 1-2 linguri ulei de masline
- parmezan
Mod de preparare:
Spalati dovleceii si ii taiati in cubulete. Curatati si cartofii, ii spalati si ii taiat in cubulete. Puneti cartofii si dovleceii intr-o oala si ii acoperiti cu apa. Curatati ceapa si o puneti in oala. Puneti supa pe foc mediu si o acoperiti cu capac. Dupa ce dovleceii si cartofii sunt fierti complet, ii scoateti cu o paleta, ceapa o aruncati si ii pasati cu un mixer vertical impreuna cu 1-2 polonice de supa si frunzele de busuioc. Turnati piureul obtinut inapoi in oala, amestecati si potriviti de sare si piper. Inainte de-a o servi adaugati pe deasupra parmezan ras.
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina