IN ACEST ARTICOL:
Iata o reteta usoara si hranitoare de tarta cu morcovi!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Aluat:

  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita seminte de coriandru

Umplutura:

  • 6 oua
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 300 g spanac
  • 150 g morcovi
  • 500 g branza
  • 1 ardei gras
  • un varf de lingurita nucsoara rasa
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pregateste aluatul. Se amesteca bine toate ingredientele. Daca este necesar, se mai adauga putina apa. Se intinde o foaie de aluat si se asaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se prepara umplutura. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga morcovii curatati si taiati bastonase si spanacul rupt fasii. Se lasa sa fiarba, dupa care se ia de pe foc si se adauga branza, ouale, ardeiul tocat cubulete si condimentele. Se toarna amestecul pe foaia de aluat, se niveleaza si se da la cuptor pana se rumeneste.

Sursa foto: Food Stories

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune și nutritive preparate de toamnă pe care să le consumi în această perioadă Ciorbă de burtă: Rețeta tradiționala românească și secrete de preparare Top 10 rețete de preparate tradiționale românești pentru masa de Crăciun - mâncăruri autentice de sărbători

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri