Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 300 g faina
- 150 g unt
- 1 ou
- 1 lingurita seminte de coriandru
Umplutura:
- 6 oua
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
- 300 g spanac
- 150 g morcovi
- 500 g branza
- 1 ardei gras
- un varf de lingurita nucsoara rasa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul. Se amesteca bine toate ingredientele. Daca este necesar, se mai adauga putina apa. Se intinde o foaie de aluat si se asaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se prepara umplutura. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga morcovii curatati si taiati bastonase si spanacul rupt fasii. Se lasa sa fiarba, dupa care se ia de pe foc si se adauga branza, ouale, ardeiul tocat cubulete si condimentele. Se toarna amestecul pe foaia de aluat, se niveleaza si se da la cuptor pana se rumeneste.
Sursa foto: Food Stories
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”