Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 ml lapte
- 150 ml frisca
- 1 lingurita coaja rasa de lamaie
- 50 g zahar
- 1 lingurita gelatina
- 1 lingurita ulei
- 1 lingurita suc de lamaie
- 400 g fructe de padure
Mod de preparare:
Se toarna laptele si frisca intr-o oala. Se adauga coaja de lamaie si zaharul si se da vasul la foc pana cand amestecul s-a omogenizat. Se iau cateva linguri din compozitie si se amesteca cu gelatina inmuiata in putina apa rece. Se amesteca, se adauga apoi in compozitia de mai sus.Se ung cu ulei cateva forme de budinca, se toarna compozitia si se da la frigider.Intre timp, se pregateste sosul. Se paseaza cu furculita 100 g de fructe si se amesteca cu sucul de lamaie. Budinca se orneaza cu sos si cu felii de fructe.
Sursa foto: ajagendorf25
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”