Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 ml lapte
- 150 ml frisca
- 1 lingurita coaja rasa de lamaie
- 50 g zahar
- 1 lingurita gelatina
- 1 lingurita ulei
- 1 lingurita suc de lamaie
- 400 g fructe de padure
Mod de preparare:
Se toarna laptele si frisca intr-o oala. Se adauga coaja de lamaie si zaharul si se da vasul la foc pana cand amestecul s-a omogenizat. Se iau cateva linguri din compozitie si se amesteca cu gelatina inmuiata in putina apa rece. Se amesteca, se adauga apoi in compozitia de mai sus.Se ung cu ulei cateva forme de budinca, se toarna compozitia si se da la frigider.Intre timp, se pregateste sosul. Se paseaza cu furculita 100 g de fructe si se amesteca cu sucul de lamaie. Budinca se orneaza cu sos si cu felii de fructe.
Sursa foto: ajagendorf25
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei