Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g spanac proaspat
- 500 g iaurt
- 2 leg ceapa verde
- 30 g unt
- 2 linguri faina
- 4 galbenusuri
- 1 lamaie
- 4-5 fire de menta
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste in unt. Spanacul se curata, se spala si se toaca nu prea marunt. Se adauga in oala in care se caleste ceapa. Se calesc impreuna cateva minute, dupa care de adauga 3 l de apa calduta. Se lasa le fiert, la foc mic, cam 20 de minute. Intr-un castron, se amesteca galbenusurile cu faina, zeama de lamaie si iaurtul. Se omogenizeaza bine, dupa care se toarna in oala cu spanac. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute. La final, se adauga menta tocata marunt si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Ciorba se poate servi atat calda, cat si rece.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie