IN ACEST ARTICOL:
O reteta delicioasa de ciorba de pastai

Ingrediente:

  • 1 kg de pastai proaspete de fasole "de unt" (cea cu pastai fine, galbene si foarte subtiri)
  • 2 catei de usturoi, 2-3 rosii coapte
  • 3 morcovi, 1 pastarnac
  • 1 mar
  • 1 ardei iute
  • frunze de leustean si patrunjel
  • iaurt proaspat de casa (sau iaurt gras)

Cum se face?

1. Cureti legumele, le speli bine si le toci cubulete mai mari; fasolea o rupi in bucati mai mari, sau o lasi chiar intreaga daca pastaia nu e prea mare, ori matura;
2. pui la fript cuburile de morcov, pastarnac, usturoiul si rosiilr curatate de pielite taiate cuburi si calesti in putin ulei dar nu mult timp;
3. pune la final si o lingura de faina si amestec-o putin (nu o praji!);
4. adauga supa de oase, sau apa si lasa la fiert, la foc domol;
5. cand morcovii s-au fiert de jumatate adauga marul curatat de cotor si coaja, taiat cubulete si fasolea si mai lasa sa clocoteasca pana cand se fierbe si fasolea;

Cum servesti?

Fa o omleta din 2 oua, bine condimentata si tai-o fasii apoi aseaza fasiile in supa. Adauga o lingura de iaurt proaspat si verdeata proaspata tocata pe de-asupra si insotita de un ardei iute, aspru si de viteza datator!

Pofta buna!

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul klausburger.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri