Ingrediente:
- 1 kg de pastai proaspete de fasole "de unt" (cea cu pastai fine, galbene si foarte subtiri)
- 2 catei de usturoi, 2-3 rosii coapte
- 3 morcovi, 1 pastarnac
- 1 mar
- 1 ardei iute
- frunze de leustean si patrunjel
- iaurt proaspat de casa (sau iaurt gras)
Cum se face?
1. Cureti legumele, le speli bine si le toci cubulete mai mari; fasolea o rupi in bucati mai mari, sau o lasi chiar intreaga daca pastaia nu e prea mare, ori matura;
2. pui la fript cuburile de morcov, pastarnac, usturoiul si rosiilr curatate de pielite taiate cuburi si calesti in putin ulei dar nu mult timp;
3. pune la final si o lingura de faina si amestec-o putin (nu o praji!);
4. adauga supa de oase, sau apa si lasa la fiert, la foc domol;
5. cand morcovii s-au fiert de jumatate adauga marul curatat de cotor si coaja, taiat cubulete si fasolea si mai lasa sa clocoteasca pana cand se fierbe si fasolea;
Cum servesti?
Fa o omleta din 2 oua, bine condimentata si tai-o fasii apoi aseaza fasiile in supa. Adauga o lingura de iaurt proaspat si verdeata proaspata tocata pe de-asupra si insotita de un ardei iute, aspru si de viteza datator!
Pofta buna!
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul klausburger.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă