Ingrediente:
- 1 kg de pastai proaspete de fasole "de unt" (cea cu pastai fine, galbene si foarte subtiri)
- 2 catei de usturoi, 2-3 rosii coapte
- 3 morcovi, 1 pastarnac
- 1 mar
- 1 ardei iute
- frunze de leustean si patrunjel
- iaurt proaspat de casa (sau iaurt gras)
Cum se face?
1. Cureti legumele, le speli bine si le toci cubulete mai mari; fasolea o rupi in bucati mai mari, sau o lasi chiar intreaga daca pastaia nu e prea mare, ori matura;
2. pui la fript cuburile de morcov, pastarnac, usturoiul si rosiilr curatate de pielite taiate cuburi si calesti in putin ulei dar nu mult timp;
3. pune la final si o lingura de faina si amestec-o putin (nu o praji!);
4. adauga supa de oase, sau apa si lasa la fiert, la foc domol;
5. cand morcovii s-au fiert de jumatate adauga marul curatat de cotor si coaja, taiat cubulete si fasolea si mai lasa sa clocoteasca pana cand se fierbe si fasolea;
Cum servesti?
Fa o omleta din 2 oua, bine condimentata si tai-o fasii apoi aseaza fasiile in supa. Adauga o lingura de iaurt proaspat si verdeata proaspata tocata pe de-asupra si insotita de un ardei iute, aspru si de viteza datator!
Pofta buna!
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul klausburger.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară