Ingrediente:
- 1 kg de pastai proaspete de fasole "de unt" (cea cu pastai fine, galbene si foarte subtiri)
- 2 catei de usturoi, 2-3 rosii coapte
- 3 morcovi, 1 pastarnac
- 1 mar
- 1 ardei iute
- frunze de leustean si patrunjel
- iaurt proaspat de casa (sau iaurt gras)
Cum se face?
1. Cureti legumele, le speli bine si le toci cubulete mai mari; fasolea o rupi in bucati mai mari, sau o lasi chiar intreaga daca pastaia nu e prea mare, ori matura;
2. pui la fript cuburile de morcov, pastarnac, usturoiul si rosiilr curatate de pielite taiate cuburi si calesti in putin ulei dar nu mult timp;
3. pune la final si o lingura de faina si amestec-o putin (nu o praji!);
4. adauga supa de oase, sau apa si lasa la fiert, la foc domol;
5. cand morcovii s-au fiert de jumatate adauga marul curatat de cotor si coaja, taiat cubulete si fasolea si mai lasa sa clocoteasca pana cand se fierbe si fasolea;
Cum servesti?
Fa o omleta din 2 oua, bine condimentata si tai-o fasii apoi aseaza fasiile in supa. Adauga o lingura de iaurt proaspat si verdeata proaspata tocata pe de-asupra si insotita de un ardei iute, aspru si de viteza datator!
Pofta buna!
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul klausburger.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”