Ingrediente:
- 1kg cartofi
- 3 cepe mai mici
- boia de ardei dulce
- ulei
- sare, piper
Mod de preparare:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Spalam cartofii apoi ii punem intr-o oala la fiert. Cand furculita intra in ei inseamna ca sunt gata si ii luam de pe foc. Scurgem apa si ii lasam la racit dupa care ii curatam de coaja si ii taiem cubulete.
Curatam cepele, le spalam si le taiam pestisori dupa care le lasam la calit in putin ulei. Cand vedem ca ceapa este gata, adaugam cartofii cubulete, condimentam si mai lasam pe foc cateva minute amestecand usor astfel incat cartofii sa nu se sfarame. Luam vasul de pe aragaz si servim ca garnitura.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Ce să faci în grădină la final de noiembrie?

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?