Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g biscuiti
- 100 g miez de nuca
- 100-150 ml apa
- 2 linguri cacao
- 2 linguri rom
- 3 linguri zahar pudra
- 100 g margarina
Mod de preparare:
Biscuitii se faramiteaza cat mai marunt, se dau prin razatoarea mare. Se adauga apa apa, pana cand se inmoaie. Se adauga zaharul, miezul de nuca macinata, romul margarina usor topita si 1 lingura de cacao. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, dupa care, se formeaza cu mana, mici galuste care se tavalesc prin cacaoa ramasa. Se dau la rece cateva ore, inainte de a le servi.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?