Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g biscuiti
- 100 g miez de nuca
- 100-150 ml apa
- 2 linguri cacao
- 2 linguri rom
- 3 linguri zahar pudra
- 100 g margarina
Mod de preparare:
Biscuitii se faramiteaza cat mai marunt, se dau prin razatoarea mare. Se adauga apa apa, pana cand se inmoaie. Se adauga zaharul, miezul de nuca macinata, romul margarina usor topita si 1 lingura de cacao. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, dupa care, se formeaza cu mana, mici galuste care se tavalesc prin cacaoa ramasa. Se dau la rece cateva ore, inainte de a le servi.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!