Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g biscuiti
- 100 g miez de nuca
- 100-150 ml apa
- 2 linguri cacao
- 2 linguri rom
- 3 linguri zahar pudra
- 100 g margarina
Mod de preparare:
Biscuitii se faramiteaza cat mai marunt, se dau prin razatoarea mare. Se adauga apa apa, pana cand se inmoaie. Se adauga zaharul, miezul de nuca macinata, romul margarina usor topita si 1 lingura de cacao. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, dupa care, se formeaza cu mana, mici galuste care se tavalesc prin cacaoa ramasa. Se dau la rece cateva ore, inainte de a le servi.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei