Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g biscuiti
- 100 g miez de nuca
- 100-150 ml apa
- 2 linguri cacao
- 2 linguri rom
- 3 linguri zahar pudra
- 100 g margarina
Mod de preparare:
Biscuitii se faramiteaza cat mai marunt, se dau prin razatoarea mare. Se adauga apa apa, pana cand se inmoaie. Se adauga zaharul, miezul de nuca macinata, romul margarina usor topita si 1 lingura de cacao. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, dupa care, se formeaza cu mana, mici galuste care se tavalesc prin cacaoa ramasa. Se dau la rece cateva ore, inainte de a le servi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară