Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 2 catei de usturoi
- 2 cepe verzi
- 4 linguri de faina
- 2 oua
- 1 carnat
- 100 g cascaval ras
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Cartofii de fierb in coaja si se lasa sa se raceasca. Se decojesc si se rad impreuna cu usturoiul. Ceapa se toaca marunt. Carnatul se taie felii subtiri. Intr-un castron, se amesteca usturoiul, cartofii, ouale, faina si jumatate din cantitatea de ceapa. Se potriveste de sare si piper. Din aluatul obtinut, se ia cate o bucata, ca o clatita mai mica, in mijloc se pune cate-o felie de carnat, se impacheteaza pe jumatate. Se prajesc langosii in ulei incins, pe ambele parti. Se servesc calzi cu cascaval ras si ceapa verde taiata marunt.
Sursa foto : tonyhall
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro