Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 2 catei de usturoi
- 2 cepe verzi
- 4 linguri de faina
- 2 oua
- 1 carnat
- 100 g cascaval ras
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Cartofii de fierb in coaja si se lasa sa se raceasca. Se decojesc si se rad impreuna cu usturoiul. Ceapa se toaca marunt. Carnatul se taie felii subtiri. Intr-un castron, se amesteca usturoiul, cartofii, ouale, faina si jumatate din cantitatea de ceapa. Se potriveste de sare si piper. Din aluatul obtinut, se ia cate o bucata, ca o clatita mai mica, in mijloc se pune cate-o felie de carnat, se impacheteaza pe jumatate. Se prajesc langosii in ulei incins, pe ambele parti. Se servesc calzi cu cascaval ras si ceapa verde taiata marunt.
Sursa foto : tonyhall
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă