Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 2 catei de usturoi
- 2 cepe verzi
- 4 linguri de faina
- 2 oua
- 1 carnat
- 100 g cascaval ras
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Cartofii de fierb in coaja si se lasa sa se raceasca. Se decojesc si se rad impreuna cu usturoiul. Ceapa se toaca marunt. Carnatul se taie felii subtiri. Intr-un castron, se amesteca usturoiul, cartofii, ouale, faina si jumatate din cantitatea de ceapa. Se potriveste de sare si piper. Din aluatul obtinut, se ia cate o bucata, ca o clatita mai mica, in mijloc se pune cate-o felie de carnat, se impacheteaza pe jumatate. Se prajesc langosii in ulei incins, pe ambele parti. Se servesc calzi cu cascaval ras si ceapa verde taiata marunt.
Sursa foto : tonyhall
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!