Iti recomandam aceasta reteta de langosi de cartofi, usor de preparat si foarte satioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...
  • 1 kg cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 4 linguri de faina
  • 2 oua
  • 1 carnat
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Cartofii de fierb in coaja si se lasa sa se raceasca. Se decojesc si se rad impreuna cu usturoiul. Ceapa se toaca marunt. Carnatul se taie felii subtiri. Intr-un castron, se amesteca usturoiul, cartofii, ouale, faina si jumatate din cantitatea de ceapa. Se potriveste de sare si piper. Din aluatul obtinut, se ia cate o bucata, ca o clatita mai mica, in mijloc se pune cate-o felie de carnat, se impacheteaza pe jumatate. Se prajesc langosii in ulei incins, pe ambele parti. Se servesc calzi cu cascaval ras si ceapa verde taiata marunt.

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...

Sursa foto : tonyhall


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri