Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 2 catei de usturoi
- 2 cepe verzi
- 4 linguri de faina
- 2 oua
- 1 carnat
- 100 g cascaval ras
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Cartofii de fierb in coaja si se lasa sa se raceasca. Se decojesc si se rad impreuna cu usturoiul. Ceapa se toaca marunt. Carnatul se taie felii subtiri. Intr-un castron, se amesteca usturoiul, cartofii, ouale, faina si jumatate din cantitatea de ceapa. Se potriveste de sare si piper. Din aluatul obtinut, se ia cate o bucata, ca o clatita mai mica, in mijloc se pune cate-o felie de carnat, se impacheteaza pe jumatate. Se prajesc langosii in ulei incins, pe ambele parti. Se servesc calzi cu cascaval ras si ceapa verde taiata marunt.
Sursa foto : tonyhall
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară