Pastrav cu legume si masline la cuptor, un fel de mancare foarte sanatos si extrem de aromat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...
  • 4 pastravi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 1 telina mica
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g masline
  • 50 ml ulei
  • 2-3 fire cimbru
  • 2-3 frunze de salvie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala, si se condimenteaza cu sare si piper. Se curata ceapa, morcovii, telina, se spala si se taie cubulete. Rosiile se spala si se taie cubulete. Se unge o tava cu ulei, se asaza pestele si deasupra lui, legumele. Se presara usturoiul, cimbrul si salvia tocate marunt si se da la cuptor cam 40 de minute. Se serveste cald si cu masline alaturi.

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri