Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 pastravi
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 4 rosii
- 1 telina mica
- 1 catel de usturoi
- 200 g masline
- 50 ml ulei
- 2-3 fire cimbru
- 2-3 frunze de salvie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pestele se curata, se spala, si se condimenteaza cu sare si piper. Se curata ceapa, morcovii, telina, se spala si se taie cubulete. Rosiile se spala si se taie cubulete. Se unge o tava cu ulei, se asaza pestele si deasupra lui, legumele. Se presara usturoiul, cimbrul si salvia tocate marunt si se da la cuptor cam 40 de minute. Se serveste cald si cu masline alaturi.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă