Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 pastravi
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 4 rosii
- 1 telina mica
- 1 catel de usturoi
- 200 g masline
- 50 ml ulei
- 2-3 fire cimbru
- 2-3 frunze de salvie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pestele se curata, se spala, si se condimenteaza cu sare si piper. Se curata ceapa, morcovii, telina, se spala si se taie cubulete. Rosiile se spala si se taie cubulete. Se unge o tava cu ulei, se asaza pestele si deasupra lui, legumele. Se presara usturoiul, cimbrul si salvia tocate marunt si se da la cuptor cam 40 de minute. Se serveste cald si cu masline alaturi.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!