Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 pastravi
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 4 rosii
- 1 telina mica
- 1 catel de usturoi
- 200 g masline
- 50 ml ulei
- 2-3 fire cimbru
- 2-3 frunze de salvie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pestele se curata, se spala, si se condimenteaza cu sare si piper. Se curata ceapa, morcovii, telina, se spala si se taie cubulete. Rosiile se spala si se taie cubulete. Se unge o tava cu ulei, se asaza pestele si deasupra lui, legumele. Se presara usturoiul, cimbrul si salvia tocate marunt si se da la cuptor cam 40 de minute. Se serveste cald si cu masline alaturi.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei