Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 14 linguri faina
- 14 linguri ulei
- 14 linguri iaurt
- 300 g spanac fiert
- 1 lingurita bicarbonat
- 2 fire usturoi verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se bat ouale, se adauga sare si piper si treptat, uleiul. Se adauga iaurtul si se omogenizeaza. Spanacul fiert si usturoiul se taie marunt si se amesteca cu ouale si iaurtul. La final se adauga faina, in care s-a adaugat bicarbonatul. Se amesteca bine toate ingredientele, dupa care se toarna intr-o tava de chec, unsa si tapetata cu faina. Se da la cuptorul incins, pana cand se rumeneste.
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024