Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 14 linguri faina
- 14 linguri ulei
- 14 linguri iaurt
- 300 g spanac fiert
- 1 lingurita bicarbonat
- 2 fire usturoi verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se bat ouale, se adauga sare si piper si treptat, uleiul. Se adauga iaurtul si se omogenizeaza. Spanacul fiert si usturoiul se taie marunt si se amesteca cu ouale si iaurtul. La final se adauga faina, in care s-a adaugat bicarbonatul. Se amesteca bine toate ingredientele, dupa care se toarna intr-o tava de chec, unsa si tapetata cu faina. Se da la cuptorul incins, pana cand se rumeneste.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei