Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 14 linguri faina
- 14 linguri ulei
- 14 linguri iaurt
- 300 g spanac fiert
- 1 lingurita bicarbonat
- 2 fire usturoi verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se bat ouale, se adauga sare si piper si treptat, uleiul. Se adauga iaurtul si se omogenizeaza. Spanacul fiert si usturoiul se taie marunt si se amesteca cu ouale si iaurtul. La final se adauga faina, in care s-a adaugat bicarbonatul. Se amesteca bine toate ingredientele, dupa care se toarna intr-o tava de chec, unsa si tapetata cu faina. Se da la cuptorul incins, pana cand se rumeneste.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară