Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1.5 kg dovlecei
- 75 ml ulei
- 100 g ceapa
- 75 g faina
- 1 legatura marar
- 10 ml otet
- sare
- 25 g zahar
Mod de preparare:
Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt. Dovleceii se calesc in ulei cu putin apa. In ulei ramas se caleste ceapa si faina dizolvata in 10 ml apa. Se adauga cam 1 l de apa si se lasa la fiert cam 10 minute. Peste sosul obtinut se adauga dovleceii, zaharul, otetul, sare si se mai lasa la fiert cam 10 minute. Spre final, se adauga smantana si se trage vasul de pe foc. Se presara deasupra marar tocat.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare