Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1.5 kg dovlecei
- 75 ml ulei
- 100 g ceapa
- 75 g faina
- 1 legatura marar
- 10 ml otet
- sare
- 25 g zahar
Mod de preparare:
Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt. Dovleceii se calesc in ulei cu putin apa. In ulei ramas se caleste ceapa si faina dizolvata in 10 ml apa. Se adauga cam 1 l de apa si se lasa la fiert cam 10 minute. Peste sosul obtinut se adauga dovleceii, zaharul, otetul, sare si se mai lasa la fiert cam 10 minute. Spre final, se adauga smantana si se trage vasul de pe foc. Se presara deasupra marar tocat.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei