Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1.5 kg dovlecei
- 75 ml ulei
- 100 g ceapa
- 75 g faina
- 1 legatura marar
- 10 ml otet
- sare
- 25 g zahar
Mod de preparare:
Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt. Dovleceii se calesc in ulei cu putin apa. In ulei ramas se caleste ceapa si faina dizolvata in 10 ml apa. Se adauga cam 1 l de apa si se lasa la fiert cam 10 minute. Peste sosul obtinut se adauga dovleceii, zaharul, otetul, sare si se mai lasa la fiert cam 10 minute. Spre final, se adauga smantana si se trage vasul de pe foc. Se presara deasupra marar tocat.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.