Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blat:
- 8 oua
- 8 linguri de apa
- 16 linguri de zahar
- 16 linguri de faina
- 1 praf de copt
Crema:
- 200 ml frisca
- 200 ml iaurt
- 1 plic gelatina
- zeama de la 1/2 lamaie
- 2 linguri zahar
- 250 g zmeura
Mod de preparare:
Se pregateste blatul . Se separa albusurile de la galbenusuri si se bat cu cele 8 linguri de apa pana devin spuma, Se adauga treptat zaharul si se bat pana se obtine o crema sticloasa. Se adauga apoi galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se coace blatul intr-o tava imbracata in folie de aluminiu, cam 30 de minute. In timp ce se coace blatul, se pregateste crema. Se amesteca iaurtul cu zaharul, apoi se adauga frisca batuta spuma, zeama de lamaie si gelatina. Cand blatul e rece, se taie rondele cu un inel de inox. Rondele se scobesc in mijoc, se adauga crema. Se decoreaza fiecare cu zmeura si se da la rece.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!