Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

Blat:
- 8 oua
- 8 linguri de apa
- 16 linguri de zahar
- 16 linguri de faina
- 1 praf de copt
Crema:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

- 200 ml frisca
- 200 ml iaurt
- 1 plic gelatina
- zeama de la 1/2 lamaie
- 2 linguri zahar
- 250 g zmeura
Mod de preparare:
Se pregateste blatul . Se separa albusurile de la galbenusuri si se bat cu cele 8 linguri de apa pana devin spuma, Se adauga treptat zaharul si se bat pana se obtine o crema sticloasa. Se adauga apoi galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se coace blatul intr-o tava imbracata in folie de aluminiu, cam 30 de minute. In timp ce se coace blatul, se pregateste crema. Se amesteca iaurtul cu zaharul, apoi se adauga frisca batuta spuma, zeama de lamaie si gelatina. Cand blatul e rece, se taie rondele cu un inel de inox. Rondele se scobesc in mijoc, se adauga crema. Se decoreaza fiecare cu zmeura si se da la rece.
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră