Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

- 3 cani de lapte
- 3 oua
- 1 pahar de zahar
- 1 lingura faina
- 2 pahar de zmeura
Mod de preparare:
Se amesteca cu mixerul ouale, zaharul si faina. Treptat se adauga laptele. Se pune castronul la bain-marie, pana ce incepe sa se ingroase compozitia. Se ia de pe foc, sa lasa sa se raceasca, dupa care se adauga zmeura zdrobita, amestecand usor. Inghetata se asaza in forme si se da la congelator cateva ore.
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?