Avem nevoie de:
- rosii
- dovlecei
- oua
- sare
- piper
- nicsoara
- faina
- pesmet
- ulei
Mod de preparare:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

Cantitatile sunt in functie de numarul de persoane si cat vreti sa preparati. Se curata dovleceii si se taie de 1 cm grosime, se dau cu sare si se lasa 15 min. Rosiile le spalam si apoi le taiem rondele tot de 1cm grosime pe care le dam cu sare pe ambele parti si le lasam 15 min. Dupa acest timp in care dovlecii au lasat zeama, ii spalam sub un jet de apa si apoi ii punem la scurs. Rosiile le lasam asa. Batem ouale cu sare piper si nucsoara macinata dupa gust. Dam feliile de dovlecei prin faina, ou batut, pesmet si apoi prajim in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. Acelasi lucru il facem si cu rosiile.
Sunt buni atat calzi cat si reci.....Noi am servit cu sos de usturoi.
Boala Kawasaki – simptome, cauze, tratament

Pofta Buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili