Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6-7 dovlecei
- 1 ceapa
- 2 linguri de gris
- 1 lingura de unt
- sare
- 2 l apa
Mod de preparare:
Dovleceii se curata si se rad de coaja. Se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand da in clocot, se adauga ceapa taiata marunt. Dupa ce s-au fiert, se trec printr-o sita si se strecoara de apa. Legumele se paseaza. Piureul obtinut se amesteca cu zeama in care au fiert dovleceii si da la foc. Cand incepe sa clocoteaza se adauga grisul si se mai lasa la fiert cam 5-7 minute. Supa se serveste cald cu putin unt si frunze patrunjel.
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei