Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6-7 dovlecei
- 1 ceapa
- 2 linguri de gris
- 1 lingura de unt
- sare
- 2 l apa
Mod de preparare:
Dovleceii se curata si se rad de coaja. Se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand da in clocot, se adauga ceapa taiata marunt. Dupa ce s-au fiert, se trec printr-o sita si se strecoara de apa. Legumele se paseaza. Piureul obtinut se amesteca cu zeama in care au fiert dovleceii si da la foc. Cand incepe sa clocoteaza se adauga grisul si se mai lasa la fiert cam 5-7 minute. Supa se serveste cald cu putin unt si frunze patrunjel.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare