Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6-7 dovlecei
- 1 ceapa
- 2 linguri de gris
- 1 lingura de unt
- sare
- 2 l apa
Mod de preparare:
Dovleceii se curata si se rad de coaja. Se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand da in clocot, se adauga ceapa taiata marunt. Dupa ce s-au fiert, se trec printr-o sita si se strecoara de apa. Legumele se paseaza. Piureul obtinut se amesteca cu zeama in care au fiert dovleceii si da la foc. Cand incepe sa clocoteaza se adauga grisul si se mai lasa la fiert cam 5-7 minute. Supa se serveste cald cu putin unt si frunze patrunjel.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana