Supa de dovlecei

12:07, 29 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Iata o supa de sezon, foarte sanatoasa si nutritiva: supa de dovlecei!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Ce conține rucsacul complet pentru o drumeție în natură?
Ce conține rucsacul complet...
  • 6-7 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de gris
  • 1 lingura de unt
  • sare
  • 2 l apa

Mod de preparare:

Dovleceii se curata si se rad de coaja. Se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand da in clocot, se adauga ceapa taiata marunt. Dupa ce s-au fiert, se trec printr-o sita si se strecoara de apa. Legumele se paseaza. Piureul obtinut se amesteca cu zeama in care au fiert dovleceii si da la foc. Cand incepe sa clocoteaza se adauga grisul si se mai lasa la fiert cam 5-7 minute. Supa se serveste cald cu putin unt si frunze patrunjel.

Citeste si:
Farmec modernizează gama AslaMed și lansează un nou produs
Farmec modernizează gama...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri