Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cea mai simplă rețeta de Ciocolată vegană și fără gluten

- 6 lamai
- 2 lamai verzi (lime )
- 1 portocala
- 300 g zahar
- 2 l apa minerala
- frunze de menta
Mod de preparare:
Se stoarce zeama de la 4 lamai, de la cele 2 lime si de la portocala. Sucul obtinut se trece printr-o sita, dupa care se amesteca cu zaharul si apa minerala. Se da la frigider cateva ore, amestecand din cand in cand sa se topeasca zaharul. Se serveste rece, cu felii de lamaie in ea si frunze de menta.
5 Cosmetice cu ingrediente ecologice pe care merită să le încerci

Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie