Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g piersici
- 400 ml lapte
- 2 linguri fulgi de cereale
- 2 linguri faina
- 1 praf de sare
- 3 linguri de zahar
- 1 lingura zahar vanilat
- 4 oua
- coaja rasa de lamaie
- 50 g margarina
Mod de preparare:
Piersicile se spala, se taie felii si se asaza intr-o forma de copt, unsa in prealabil cu margarina. Se formeaza o compozitie din ouale batute, amestecate cu lapte, coaja rasa de lamaie, zahar, zaharul vanilat, faina, fulgii de cereale si un praf de sare. Aceasta compozitie se toarna peste piersici, dupa care se da la cuptorul incins pana cand se rumeneste.
Sursa foto: stu_spivack
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei