Dificultate: redusa
Ingrediente:
Rețete de Sărbătoare cu o notă italiană: Espresso Tiramisu și...

- 500 g piersici
- 400 ml lapte
- 2 linguri fulgi de cereale
- 2 linguri faina
- 1 praf de sare
- 3 linguri de zahar
- 1 lingura zahar vanilat
- 4 oua
- coaja rasa de lamaie
- 50 g margarina
Mod de preparare:
Piersicile se spala, se taie felii si se asaza intr-o forma de copt, unsa in prealabil cu margarina. Se formeaza o compozitie din ouale batute, amestecate cu lapte, coaja rasa de lamaie, zahar, zaharul vanilat, faina, fulgii de cereale si un praf de sare. Aceasta compozitie se toarna peste piersici, dupa care se da la cuptorul incins pana cand se rumeneste.
Obiceiuri alimentare pentru un stil de viață echilibrat de Sărbători

Sursa foto: stu_spivack
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili