Budinca de piersici, un desert minunat si foarte gustos!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g piersici
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri fulgi de cereale
  • 2 linguri faina
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 4 oua
  • coaja rasa de lamaie
  • 50 g margarina

Mod de preparare:

Piersicile se spala, se taie felii si se asaza intr-o forma de copt, unsa in prealabil cu margarina. Se formeaza o compozitie din ouale batute, amestecate cu lapte, coaja rasa de lamaie, zahar, zaharul vanilat, faina, fulgii de cereale si un praf de sare. Aceasta compozitie se toarna peste piersici, dupa care se da la cuptorul incins pana cand se rumeneste.

Sursa foto: stu_spivack


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri