Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g piersici
- 400 ml lapte
- 2 linguri fulgi de cereale
- 2 linguri faina
- 1 praf de sare
- 3 linguri de zahar
- 1 lingura zahar vanilat
- 4 oua
- coaja rasa de lamaie
- 50 g margarina
Mod de preparare:
Piersicile se spala, se taie felii si se asaza intr-o forma de copt, unsa in prealabil cu margarina. Se formeaza o compozitie din ouale batute, amestecate cu lapte, coaja rasa de lamaie, zahar, zaharul vanilat, faina, fulgii de cereale si un praf de sare. Aceasta compozitie se toarna peste piersici, dupa care se da la cuptorul incins pana cand se rumeneste.
Sursa foto: stu_spivack
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse