Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g piersici
- 400 ml lapte
- 2 linguri fulgi de cereale
- 2 linguri faina
- 1 praf de sare
- 3 linguri de zahar
- 1 lingura zahar vanilat
- 4 oua
- coaja rasa de lamaie
- 50 g margarina
Mod de preparare:
Piersicile se spala, se taie felii si se asaza intr-o forma de copt, unsa in prealabil cu margarina. Se formeaza o compozitie din ouale batute, amestecate cu lapte, coaja rasa de lamaie, zahar, zaharul vanilat, faina, fulgii de cereale si un praf de sare. Aceasta compozitie se toarna peste piersici, dupa care se da la cuptorul incins pana cand se rumeneste.
Sursa foto: stu_spivack
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare