Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- 2 oua
- aprox. 250 g cascaval
- sare
- piper
- faina
- pesmet
- ulei
Mod de preparare: Bucatile de piept se desprind de pe os. Dintrun piept rezulta 4 rulouri. Batem toate bucatile de carne cu ciocanul de carne, le saram, le piperam. Cascavalul se taie bastonase. Pe fiecare bucata de carne, asezam cateva bastonase de cascaval, rulam bucata de carne. Cand toate rulourile sunt pregatite astfel, se invelesc in folie de impachetat si se lasa la frigider cam 30 minute. Se desfac rulourile din folie, se dau prin faina, ou batut cu putina sare, apoi se tavalesc prin pesmet si se frig pe toate partile in ulei incins.
Se consuma calde sau reci.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul dulcesarat.blogspot.com
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri