Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- 2 oua
- aprox. 250 g cascaval
- sare
- piper
- faina
- pesmet
- ulei
Mod de preparare: Bucatile de piept se desprind de pe os. Dintrun piept rezulta 4 rulouri. Batem toate bucatile de carne cu ciocanul de carne, le saram, le piperam. Cascavalul se taie bastonase. Pe fiecare bucata de carne, asezam cateva bastonase de cascaval, rulam bucata de carne. Cand toate rulourile sunt pregatite astfel, se invelesc in folie de impachetat si se lasa la frigider cam 30 minute. Se desfac rulourile din folie, se dau prin faina, ou batut cu putina sare, apoi se tavalesc prin pesmet si se frig pe toate partile in ulei incins.
Se consuma calde sau reci.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul dulcesarat.blogspot.com
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro