Cum va spuneam despre afumatura primita de acasa :D ... iata ce am mai facut cu ea...o mancarica simpla pe care toata lumea o face si toti stim cat de buna este!
Ingrediente:
- 800g cartofi
- 400-500g afumatura
- 1 ceapa
- 2-3 linguri pasta de tomate
- 3 frunze de dafin
- cimbru
- ulei
- sare, piper
- patrunjel verde.
Mod de preparare:
Curatam si spalam ceapa, apoi o taiem marunt si o calim in putin ulei impreuna cu afumatura taiata si ea in bucatele mici. Adaugam cartofii taiati cubulete si adaugam apa cat sa-i acopere. Condimentam cu frunzele de dafin, cimbru, sare si piper. Punem si cele 2-3 linguri pasta de tomate si invartim in mancarica din cand in cand, lasand sa fiarba pe foc mediu pana cand e totul gata. La sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat marunt. Servim alaturi de castraveti murati sau orice alte muraturi avem prin casa.
Pe blogul meosiris.blogspot.com puteti descoperi mai multe retete gustoase
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse