Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g ciocolata
- 3 galbenusuri
- 40 g zahar pudra
- 100 ml frisca nebatuta
- 1 baton de vanilie
- 1 varf de cutit sare
Mod de preparare:
Ciocolata se taie bucati si se lasa sa se topeasca la bain-marie impreuna cu frisca lichida. Se adauga miezul de vanilie ras, se amesteca cu ciocolata si se pune deoparte sa se raceasca. Cand e calduta, se adauga treptat galbenusurile batand cu telul si se lasa sa se raceasca complet. Se bat albusurile spuma impreuna cu sarea, iar cand sunt aproape tari, se adauga zaharul. Se amesteca albusurile cu crema de
ciocolata, pana ce spuma devine neteda si omogena. Se toarna in cupe, se acopera cu o folie de plastic si se lasa 2 ore la frigider.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?