Ingrediente:
- 200 gr unt
- 200 gr zahar
- 2 galbenusuri
- 400 gr faina
- 200 gr bucati de nuca
- jumatate de borcan de dulceata de capsuni
Mod de preparare:
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

1. Frecati bine untul cu zaharul pana obtineti o consistenta pufoasa. Adaugati apoi galbenusurile, continuati amestecarea. Apoi incepeti sa adaugati incet faina amestecata cu nucile.
2. Impartiti aluatul in jumatate. Jumatate de aluat lasati-l la congelator pentru 20-30 de minute.
Coacăzul negru: un tonic general cu efecte miraculoase

3. Cealalta jumatate intindeti-o intr-o tava unsa in prealabil cu putin unt. Daca e nevoie lucrati cu mainile usor umezite. Intindeti peste aluat dulceata.
4. Scoateti de la congelator restul de aluat si faramitati-l peste prajitura. Nu trebuie sa acopere la perfectie, pentru ca la cuptor ele oricum se vor uni.
5. Dati la cuptor macar 30 de minute sau pana cand se rumeneste crusta de deasupra.
6. Lasati sa se raceasca si taiati in cubulete. Sunt foarte rezistente si merg atat ca desert, dar si ca gustari.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?