Ingrediente:
- 200 gr unt
- 200 gr zahar
- 2 galbenusuri
- 400 gr faina
- 200 gr bucati de nuca
- jumatate de borcan de dulceata de capsuni
Mod de preparare:
Ceai și cafea pentru momente din viață

1. Frecati bine untul cu zaharul pana obtineti o consistenta pufoasa. Adaugati apoi galbenusurile, continuati amestecarea. Apoi incepeti sa adaugati incet faina amestecata cu nucile.
2. Impartiti aluatul in jumatate. Jumatate de aluat lasati-l la congelator pentru 20-30 de minute.
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...

3. Cealalta jumatate intindeti-o intr-o tava unsa in prealabil cu putin unt. Daca e nevoie lucrati cu mainile usor umezite. Intindeti peste aluat dulceata.
4. Scoateti de la congelator restul de aluat si faramitati-l peste prajitura. Nu trebuie sa acopere la perfectie, pentru ca la cuptor ele oricum se vor uni.
5. Dati la cuptor macar 30 de minute sau pana cand se rumeneste crusta de deasupra.
6. Lasati sa se raceasca si taiati in cubulete. Sunt foarte rezistente si merg atat ca desert, dar si ca gustari.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?