Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g peste
- 250 ml lapte
- 50 g ciuperci
- 75 g faina
- 100 ml. ulei
- 2 oua
- 1 ceapa
- piper
- sare
- pesmet
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Peste se spala bine si se curata de oase, daca este cazul. Ceapa se toaca marunt si se caleste in
ulei pana devine sticloasa; se adauga ciupercile tocate si se amesteca cu faina si se stinge cu lapte. Se adauga apoi si pestele tocat marunt si se condimenteaza. Din compozitia racita, se formeaza crochete, care se trec prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei pana devin crocante.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!