Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g peste
- 250 ml lapte
- 50 g ciuperci
- 75 g faina
- 100 ml. ulei
- 2 oua
- 1 ceapa
- piper
- sare
- pesmet
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Peste se spala bine si se curata de oase, daca este cazul. Ceapa se toaca marunt si se caleste in
ulei pana devine sticloasa; se adauga ciupercile tocate si se amesteca cu faina si se stinge cu lapte. Se adauga apoi si pestele tocat marunt si se condimenteaza. Din compozitia racita, se formeaza crochete, care se trec prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei pana devin crocante.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie