Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g peste
- 250 ml lapte
- 50 g ciuperci
- 75 g faina
- 100 ml. ulei
- 2 oua
- 1 ceapa
- piper
- sare
- pesmet
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Peste se spala bine si se curata de oase, daca este cazul. Ceapa se toaca marunt si se caleste in
ulei pana devine sticloasa; se adauga ciupercile tocate si se amesteca cu faina si se stinge cu lapte. Se adauga apoi si pestele tocat marunt si se condimenteaza. Din compozitia racita, se formeaza crochete, care se trec prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei pana devin crocante.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă