Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pachet de spaghete
- 300 g sunca
- 1 cana smantana
- 3 oua
- unt pentru uns forma
- cascaval ras
- sare
- piper
Mod de pregatire
Fierbeti pastele in apa cu putin ulei si un praf de sare. Intre timp taiati sunca fasii si bateti ouale spuma. Se scot pastele intr-o sita, se limpezesc si se lasa sa se scurga bine. Intr-un vas se amestecati pastele, sunca, sarea, piperul dupa gust, smantana si ouale. Rasturnati aceasta compozitie intr-o forma unsa cu unt, presarati uniform cascavalul si dati la cuptor circa 30 de minute, la foc potrivit.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!